Teknoloji Arşivi –

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji Haberleri
  4. »
  5. Yeni Windows 10 görev çubuğu, Google Feed benzeri kişiselleştirilmiş güncellemeler getiriyor.

Yeni Windows 10 görev çubuğu, Google Feed benzeri kişiselleştirilmiş güncellemeler getiriyor.

Gizem Şentürk Gizem Şentürk -
287
Windows 10

Gelecek olan güncelleme ile Windows 10 kullanıcıları hava durumu, haberler ve daha fazlası gibi hızlı güncellemeleri doğrudan görev çubuklarından görebilecekler.

Klasik Windows 10 görev çubuğu Microsoft tarafından yeniden tasarlanıyor, gelecek olan yeni güncellemede, Windows 10 görev çubuğu kullanıcıların, programları ve geçişlerin yanı sıra haberler ve diğer ilgi alanları gibi kişiselleştirilmiş içeriği görüntüleyebilecekler.

Microsoft’un önerdiği gibi, güncelleme önümüzdeki birkaç ay içinde kullanıma sunulacak. ABD merkezli şirket, yeni kişiselleştirme özelliklerini görev çubuğunun kendisine getirmek istiyor çünkü birçok kullanıcı saat, hava durumu ve hızlı haber güncellemelerini kontrol etme gibi birçok özellikten faydalanmak istiyor.

Microsoft’un bu özellikleri doğrudan görev çubuğuna getirmesi, kullanıcılarının güncel kalmalarına yardımcı olacak.

Windows 10 görev çubuğu güncellemesi ve yenilikler:

Windows 10 görev çubuğunun hava durumu simgesi, kullanıcılara bölgelerindeki mevcut hava durumunu gerçek zamanlı olarak gösterecek. Diğer simgeler ise kullanıcıların haberler, spor, hisse senetleri, ve trafik için en son içeriği görüntülemesine yardımcı olacak. Özellikler, kullanıcıların birkaç uygulama açmadan ve aralarında geçiş yapmadan bu bilgi bitlerine hızlı ve rahat bir şekilde erişmesine olanak tanıyacak. Zamanınız yoksa görev çubuğu içeriği daha sonra boş zamanlarınızda okumanız için hızlıca kaydetmenize de izin veriyor.

Bu yeni özelliklerle görev çubuğunuzun görüntüsünü özelleştirmeniz de mümkün olacak. Bu özelliklerden herhangi birini istemeyen kullanıcılar hava durumu ve diğer güncelleme simgelerini de kapatabilirler. Güncellemelerin gelmesi önümüzdeki birkaç hafta içinde bekleniyor. Diğer özelliklerin ise kısa süre içerisinde eklenmesi söz konusu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir