Teknoloji Arşivi –

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Oyun
  4. »
  5. Cyberpunk 2077 son güncellemeden sonra Oynanamaz halde

Cyberpunk 2077 son güncellemeden sonra Oynanamaz halde

Teknoloji Arşivi Teknoloji Arşivi -
282
Cyberpunk-2077-son-güncellemeden-sonra-Oynanamaz-halde

Bazı PlayStation 5 oyuncularının söylediklerine göre Cyberpunk 2077 için yayınlanan son güncelleme,oyunda büyük sorunlara neden oldu. Oyun açıldıktan kısa süre sonra arabaların yerin dibine girdiği ve bug oluştuğu, oyunun düzgün yüklenmediği ile ilgili sorunlar bildirildi. Geçtiğimiz günlerde çok büyük bir hayal kırıklığıyla çıkış yapan Cyberpunk 2077’ye büyük bir güncelleme gelmişti.

CD Projekt Red, bu güncellemeyle birlikte yama notlarında yüzlerce hatayı giderdiğini belirtmiş, bazı düzeltmeler yapmıştı. Güncellemenin çoğu büyük sorunu çözeceği düşünülürken PlayStation 5 oyuncuları,bu güncellemede de mutlu bir sonuç alamadı. Bazı PlayStation 5 oyuncularının aktardıkları bilgiye göre yayınlanan yeni güncelleme sonrasında oyunda çok sayıda can sıkıcı hata gözükmeye başladı. Oyunu konsola yeni indiren ve açan oyuncular, oyun açıldıktan yaklaşık 15 saniye sonra arabaların yerin içine girdiğini ve sonsuz bir düşüşe başladığını bildirdi. Ayrıca oyunun yüklenmesinde de sorunlar olduğu bildirildi.

Güncellemelere rağmen sorunlar çözülememiş durumda.

Aylarca yolu gözlenen ve birkaç kez ertelenen Cyberpunk 2077, özellikle bu ertelemelerin ardından büyük bir beklentiye sahip olmuştu. Ancak o gün geldiğinde ve oyun yayınlandığında oyuncular, gördükleri manzara karşısında şok oldu. Oyun, oynanışı etkileyen ve oyundan zevk almamızı engelleyen birçok hataya sahipti. CD Projekt Red, bu konuda oyunculardan özür dilemiş ve güncellemeleri yayınlamaya devam ediyor olsa da oyun hala sorunlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

 

Oyunda yer alan hataların birçoğu yayınlanan güncellemelerle giderilmiş olsa da bu örnekte de olduğu gibi bazı oyucular bu güncellemelere rağmen sorunlarla karşılaşabiliyor. Aslında bu manzarayı CD Projekt Red’in büyük bir ün kazanmasını sağlayan The Witcher 3:Wild Hunt’da da görmüştük. Oyun ilk yayınlandığında sorunlarla doluydu, fakat şirketin uğraşları sonucunda günümüzün en takdir edilen oyunlarından birisi haline dönüştü. Aynı senaryoyu Cyberpunk 2077’de de görüp görmeyeceğimizi merakla bekliyoruz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir