Teknoloji Arşivi –

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Oyun Haberleri
  4. »
  5. Önümüzdeki Steam indirim tarihi belli oldu: Altın Hafta indirimi 2021

Önümüzdeki Steam indirim tarihi belli oldu: Altın Hafta indirimi 2021

Gizem Şentürk Gizem Şentürk -
267
Steam

Oyun denilince ilk akla gelen platform Steam, bildiğiniz gibi her yıl belli zamanlarda büyük indirimler ile oyuncuların karşısına çıkıyor. Yalnızca yılbaşı yada mevsim geçişlerinde olan indirimler ile değil diğer ülkelerin özel günlerinde de indirimler olmakta.

Xbox Series X/S’lerde 12 EA oyununa kare hızı iyileştirmesi geliyor

Japonya’da altın hafta 29 Nisan’da başlıyor ve görünüşe göre Steam aynı gün japon oyunlarını kutlayarak yıllık satışını başlatacak.

steam

Steam-DB, İndirimlere kaç gün kaldığını açıklıyor

Oyun platformunun önceki altın hafta indirimi 30 Nisan – 6 Mayıs Tarihleri arasında gerçekleştirmişti bu yılda yine aynı tarihlerde Altın haftası olarak bir indirim yapacağını duyurdu. Her zamanki gibi platform üzerinde bu yılın tarihlerini geçici olarak listeledi. İndirime için geri sayım başladı.

Bu günlerde gerçekleşecek indirimlerde hangi oyunların fiyatının düşeceği bilinmiyor ve oyun severler oyunlarda yüzde kaç düşüş olacağını merak ediyor. Platform bu konuya dair herhangi bir ipucu paylaşmadı. Tüm detaylar 29 Nisan’da ortaya çıkacak.

Sayfaya bakıldığında, Steam‘in mayıs sonunda ABD’de anma günü hafta sonu ile aynı zamana gelen bir Açık Dünya indirimi düzenleyeceği anlaşılıyor.

İndirimler olmasına rağmen fiyatını yüksek bulduğunuz oyunlar var ise bunları bizlere yorumdan belirtebilirsiniz yorumlarınızı bekliyoruz

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir