Avast Secure Browser for Windows87.1

hzprens

Yeni Üye
Katılım
30 May 2021
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Avast'tan hızlı, ücretsiz ve kullanımı kolay özel tarayıcı.
Windows için Avast Güvenli Tarayıcı
1/8

Avast Secure Browser, ek güvenlik sağlamak için oluşturulmuş özel bir web tarayıcısıdır. Çevrimiçi gezinirken koruma ve güvenliğin değeri göz ardı edilmemelidir. Eğer tetikte ve dikkatli değilseniz, verilerinizi kötüye kullanan veya Windows PC'nizi bozan kötü amaçlı yazılımlar ve virüsler tarafından ne zaman hedef alınacağınızı asla bilemezsiniz. Avast'ın bu yeni tarayıcısı, kullanıcılara web'de daha güvenli ve daha iyi gezinmelerine yardımcı olan özellikler sağladı.

Benzersiz işlevsellik
Avast Secure Browser, performans ve güvenilirlikten ödün vermeden sizi çeşitli saldırılara karşı koruyan yerleşik gizlilik ve güvenlik özellikleriyle birlikte gelir. Bunun nedeni, açık kaynaklı bir proje olan Chromium'a dayalı olmasıdır. Bu, Google Chrome'un tüm verimliliğini ve işlevselliğini sağladığı anlamına gelir. Grafik kullanıcı arayüzü, Google'ın yerel tarayıcısıyla tamamen aynıdır.

En önemli fark, Avast Secure Browser'ın yerleşik gizlilik ve güvenlik özelliklerine sahip olması ve bunların tümüne tek bir tıklamayla erişilebilmesidir. Kesin olmak gerekirse, adres çubuğunun sağında görüntülenen kalkan simgesine tıklayarak Güvenlik ve Gizlilik Merkezi'nde net bir genel bakış elde edebilirsiniz. Simgeye bastığınızda, sizi saldırılara ve dolandırıcılıklara karşı savunmaya yardımcı olmak için tarayıcının sağladığı tüm gizlilik ve güvenlik özelliklerini gösteren yeni bir sekme yükleyecektir.

İNDİR:
 
Üst